Vermiste Maine Coon-achtige kater in Transwijk Zuid-
Park Transwijk (Utrecht)

vermiste kater UtrechtOnze cypersgrijze halflangharige grote ex-kater is sinds de nacht 5 februari vermist in Transwijk Zuid – Park Transwijk (Utrecht). Hij ziet net als een Maine Coon eruit. Hij heeft een rood halsbandje. Niet gechipt. Gele ogen. Pluimstaart.

Als U hem (levend, gewond of dood) ergens heeft gezien, stuur mij aub een e-mail op alekz.net (apenstaartje) gmail.com

Zie foto’s beneden.One thought on “Vermiste Maine Coon-achtige kater in Transwijk Zuid-
Park Transwijk (Utrecht)”

 1. Dag heer…uw kat is niet die ik thuis als loge had, hoor! Zojuist heb ik u al een mailtje toe gezonden waarin staat dat ik deze gevonden kat weer bij de eigenaresse in Muntendam (bij Groningen) terug heb gebracht. Ik wens u nogmaals heel veel sterkte en succes met het vinden van uw kat.
  Uw kat is ook langharig zie ik nu beter…maar die ik gevonden had is nog véél langer van haardracht! Maar goed… die ik gevonden had is gelukkig weer terecht. Kijkt u ook eens op de web-site van http://www.amivedi.nl

  Groetend,
  Gezinus Alders.
  Muntendam
  06-36018903

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *